Honnan tudnám ingyen letölteni a Google Earth 5 programot?
nekem ilyen számitógépem van: [link]
Nem tudom hogy ennek köze e van ahoz hogy nem megy amit eddig letöltöttem!! szeretném ha valaki ide tudná másolni linket és aztán folyamatosan leírná hogy mit kell csinálnom! Ha nekem nem jó az 5 verzio akkor lehet régebbi is nem baj!! Előre is köszönöm!! :)
Innen de mért nem volt könnyebb a google ba bepittyoktatnod.
Mi az, hogy nem megy? Elindítod a programot és nem történik semmi? Próbáld megváltoztatni a képernyő felbontását nagyobbra, mert kisebb felbontáson gondok szoktak lenni vele. Próbáld ki 1024X768-os felbontáson, ha azon nem megy, akkor nagyobb felbontáson is! A net sávszélességét is eléggé lefoglalja a térképek betöltése és utánarajzolása mozgatáskor, ezért lehetőleg ne menjen közben más sávszélességzabáló progi (pl. torrent, online videónézés, több letöltés egyszerre, stb.). Ha így sem megy, akkor Windows-összetevő hiányozhat, pl. NET-keretrendszer, stb. Ebben az esetben töltsd le a Windows frissítéseket innen: [link]
Még egy lehetőség, hogy nem megfelelő videókártya driver van a gépeden és ezért nem tudja megjeleníteni a képet, de én vagy a nem megfelelő képernyőfelbontásra vagy Windows-összetevők hiányára gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!