Naponta többször is elmegy másodpercekre a netem. Mit lehet tenni?
Azért bosszantó a dolog, mert videojáték bajnokságokat játszok online a PS4-en és amikor pár másodpercre megszakad a net, kidob a játékból és nekem számolja be a vereséget, még akkor is,ha én álltam nyerésre.
A konzol kábelen van, nem wifin. Régebben nem volt ilyen probléma vagy csak nagyon ritkán. Most olyan is előfordult, hogy zsinórban 3 meccs szakadt így meg.
Próbáltam a modem és router újraindítást többször is: kikapcsoltam mindkettőt, összes kábelt kihúztam/kitekertem belőlük, még a konzolból is. Utána mindent visszakapcsoltam. Közben a szolgáltatóval voltam mobilon és ő is egyfolytában adta az utasításokat mit hogyan. Azóta megint csináltam, de egyik esetben sem segített. Van, hogy több ideig bírja szakadás mentesen, de kivétel nélkül mindennap továbbra is többször megszakad.
Lehetséges, hogy új modem és router kell? Nem úgy néz ki, hogy bajuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!