Gmailnél ki lehet küszöbölni a telefonszámmegadást?
Nem szeretnék sem telefonszámot sem másik e-mail címet megadni, de úgy egyszerűen nem enged belépni a fiókomba. Mit tudnék tenni?
Az lehetne egy megoldás, hogy nem indogó ablakban nyitom meg a Gmailt, hanem rendesben.
Mi a kérdés?
Regisztráltam a nagyobb csomagra és megadtam a kártya számát, így le tudnak vonni.
Nem hallottál még netes vásárlásról? Miért nyúlná le a Google a pénzem? Normális vagy?
Nyilván körültekintéssel kell kezelni a bankkártya adatokat, de normális helyen megadni nem kockázatos!
Van netflixem, hbo go-m, az is ugyanígy megy. Sőt még a telefon és villanyszámlámat is vonják, ahogy a biztosításomat is. Ezen kívül a kutya kaját, pelenkát, tápszert, minden fele kütyüt rendelek netről. Soha nem volt semmi problémám.
16:
Országos, magyar állami cégnél még hagyján, de máshol nem kockáztatok. Vásárlás csak utánvéttel. Pedig nincs is sok pénzem, amit lenyúlhatnának... Régimódi vagyok, nekem csak a készpénz a pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!