Mit tehetnék???
a bunkó emberek kíméljenek..
Tudom, hogy gondolkozni kellett volna.
6 évvel ezelőtt feltöltöttem YouTube - ra egy videót. Az akkori osztályomban ez nagyon menőnek számított. Engem bántottak abban az osztályban, és azt hittem a hülye fejemmel hogy így nem fognak... Kicsi voltam.
Félek, hogy a mostani osztályomban, évfolyamomban megtalálják, és kiröhögnek.. Ne olyan hú de durva videóra gondoljatok. Nem meztelenkedtem, vagy valami. Semmi ilyenről nincs szó.
Jelentgettem a videót, de nem tettek semmit. A fiókba nem tudok belépni, mert nem tudom se az emailem se a telefonszámom.
Most mi a fenét csináljak?!
Le akarom törölni azt a videót..
17 l
Nem tudom mit választottál mikor jelentetted, de a "sérti a jogaimat>sérti a személyes adataimhoz való jogomat" szerintem segíthet. Jelentsd, hogy más jogtalanul töltötte fel a videót rólad a youtubera a hozzájárulásod nélkül ezért töröltetnéd. Mivel a fiókba nem lesz senki aki belépjen vagy reagáljon valószínűleg idővel eltávolítják.
Amúgy: szinte kizárt hogy megtaláljanak egy régi videót rólad és még fel is ismerjenek. 1) nem fogják keresni. 2) keresve se valószínű hogy rádtalálnának, hacsak nem a videó címe tartalmazza a nevedet. szóval emiatt ne stresszelj szerintem.
Ha így jelentem, ahogy írtad, akkor el fogják távolítani? Ha igen, kb mennyi idő lehet?
Hát sajnos a csatorna neve, a saját nevem.. És aki beírja, rátalál:/
Ah.. Hülye voltam, tényleg ://
Áhh...
A YouTube is úgy működik, mint a Facebook és társai. Egy ember kevés ahhoz, hogy letöröljék a jelentett tartalmat.
Nem híres. Csak az osztálytársaim néha rákeresnek a másikra hülyeségből. :/
A nevem meg ráadásul nem túl gyakori.. De ha azt mondom, nem én vagyok, szerintetek elhiszik? :/
Vagy mit mondjak, hogy ne mondják azt, hogy kamuzok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!