Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Intagram oldalam nem működik....

Intagram oldalam nem működik. Valaki?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem maga az alkalmazás nem működik, hanem az az oldal ha rá megyek kiket követek! Tehát: profilom-> követés.

Ugyanis most töröltem ki sok mindenkit, egy darabig amíg azt nem írta az oldal hogy hiba a betolteskor, várj.

Már 1 órája hogy vártam. Újrainditottam a telefonomat, az sem segített.

Jelszót változtattam, mondom netán valaki csinált vele valamit.

Ez sem segített. Nem tölti be azt az oldal, hanem csak egy fehér oldal jelenik meg.

De azt meg behozza hogy engem kik követnek.

Mitől lehet ez?

2020. júl. 12. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyi az a "sok mindenki" pontosan? :D és milyen gyorsan törölted ki őket?

Valószínűsítem, hogy az insta még nem tudta feldolgozni a hirtelen törléseket, ez idővel megoldódik, ha meg nem akkor töröld le és telepítsd újra, hátha

2020. júl. 13. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:
60 embert akartam. Es majdnem a felénél maghalt az oldal. Letoroltem már és telepítettem is újra. De nem segített.
2020. júl. 13. 09:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Mai napig nem jó az az oldal..
2020. júl. 13. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Bekövetni oldalakat, szívezni posztokat enged? Mert elvileg ha túl sok oldalt követsz ki, az Insta azokat a műveleteket is letiltja egy időre (pár óra vagy nap).
2020. júl. 13. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen enged. Mindent enged, csak ez hibás hogy nem tudom megnézni, hogy kiket követek. Na meg azt sem tudom megnézni, ha másnak a profiljára megyek, és hogy ő kiket követ. Csak azokat tudom megnézni, hogy engem kik követnek, meg hogy másokat kik követnek. Nem tudom ez így mennyire lett érthető. 😬
2020. júl. 13. 17:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes.. Most néztem meg, gépen működik, de a telefonomon valamiért hibás. Mitől lehet ez?
2020. júl. 13. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:
És másnak a telefonjáról is bejelentkeztem az én fiókomba, és ott sem jó. :/
2020. júl. 13. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is már mióta használom. Az Instagram, ha sokat kikövetsz, utána nem mutatja a követéseidet több napon át. Ez szándékosan így van tervezve.

Ha sokat szívezzel/bekövetsz/kommentelsz, akkor is ez történik, ez egy büntetés. Szerintem ez a függők miatt van, hasznos funkció. Én is akkor vettem észre, hogy mennyi időt töltöttem az Instán.

2020. aug. 9. 02:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, pár nap múlva már újra megjelent minden, a követések is stb. Szóval akkor jöttem rá hogy valszeg így "tiltott ki" pár napra, mivel sok mindenkit követtem ki.
2020. aug. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!