Intagram oldalam nem működik. Valaki?
Az a helyzet, hogy nem maga az alkalmazás nem működik, hanem az az oldal ha rá megyek kiket követek! Tehát: profilom-> követés.
Ugyanis most töröltem ki sok mindenkit, egy darabig amíg azt nem írta az oldal hogy hiba a betolteskor, várj.
Már 1 órája hogy vártam. Újrainditottam a telefonomat, az sem segített.
Jelszót változtattam, mondom netán valaki csinált vele valamit.
Ez sem segített. Nem tölti be azt az oldal, hanem csak egy fehér oldal jelenik meg.
De azt meg behozza hogy engem kik követnek.
Mitől lehet ez?
Mennyi az a "sok mindenki" pontosan? :D és milyen gyorsan törölted ki őket?
Valószínűsítem, hogy az insta még nem tudta feldolgozni a hirtelen törléseket, ez idővel megoldódik, ha meg nem akkor töröld le és telepítsd újra, hátha
Ugyanez van nálam is már mióta használom. Az Instagram, ha sokat kikövetsz, utána nem mutatja a követéseidet több napon át. Ez szándékosan így van tervezve.
Ha sokat szívezzel/bekövetsz/kommentelsz, akkor is ez történik, ez egy büntetés. Szerintem ez a függők miatt van, hasznos funkció. Én is akkor vettem észre, hogy mennyi időt töltöttem az Instán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!