Van nekem egy 60mbites internetem. Az ugye 7.5mb/s-nek felel meg. De nekem mindenhol max 4.0mb/s.el tölt valamiért. Kb a régi netem ami 30mbites volt az töltött 3.7mb/s-el. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 02:43
1/2 anonim válasza:
Vezetéken érted el ezeket a sebességet? Ha igen, akkor vagy a szolgáltató rendszere nem megfelelő, vagy el kellett volna olvasni az apróbetűs részt, mert a 60Mbit/s nem biztos hogy a konstans, mindig elérhető sebességet jelöli.
2/2 anonim válasza:
Gondolom a 60mbit nevleges ertek. Nezd meg a szerzodest, mennyi a garantalt minimum?
Ezen felul befolyasolo tenyezo a halozati kornyezet: a kabel minosege es hossza es/vagy a wifi erossege, frekvenciaja, a hasznalt csatorna, van-e kozbeiktatott jelerosito, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!