Szerintetek milyen lesz Facebook 10-15 év múlva? Sokat fog változni?

Szerintem egyre jobban fejlődnek a hirdetés...nyomozók? Meg a tartalomblokkolás.
Tehát még jobban kiadja az adidas cipőket, ha a haveroddal arról dumálsz + ha te érdekes képet, videót, hangot küldözgetsz, akkor letilt, én erre tudok gondolni.
Plusz az aktuális kornak megfelelő kinézete lesz.

A Facebook asztali verziójának megjelenése egészen idáig nem igazán változott. Alapjaiban ugyanaz, csak finomítottak rajta picit, kerekebb vonalak vannak benne, de nagyjából ugyanaz. Meg jó, lett pár extra funkció (mint pl. régebben az idővonal stb.), de azok is rendre a már meglévő dizájnba lettek beillesztve.
Most változott csak igazán, de ez az új kb. olyan, mint a mobilos dizájn, ami mobilon tök jó, de itt PC-n egy nagy sz*r. Még jó, hogy nem végleges és aki akarja használhatja a "régi", akarom mondani eredeti asztali nézetet is.
Szóval, rátérve a kérdésre, azt mondtam volna hogy nem igazán fog változni a kinézet, de akkor hazudnék, mert előbb-utóbb úgyis kukázzák a jelenlegi régi kinézetet és marad ez a mobilos förmedvény. Ami pedig a többi részt illeti, tuti adatéhesebb lesz, mint ahogy első is írta, csak böfögsz egy "Adidas" szó kiejtéséhez hasonló hangzásút azt máris jönnek a hirdetések :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!