YouTube-ra feltöltött videó hangja? Többi lent...
Iphone 7-nem stúdió!
Vegyél rendes eszközöket a telefont meg dobd ki!
Első válaszoló: ezzel én is tisztában vagyok, csak jelenleg kezdő vagyok ezen a téren és még nincs igazán lehetőségem új cuccokat venni! :)
Második: Igaz még csak kezdetleges - teszt videó, de ha tetszik, nyugodtan iratkozz fel! :) Előre is köszi!
nálam "normál, tiszta hangú a videó" nálad talán azért lehet a "PC-n alig hallható, nagyon halk", mert le van halkítva a PC, vagy az a YouTube ablak? más videók hangosabban szólnak ugyanott?
érdemes lehet mellé tenned egy másik, mástól származó normál hangszintű videót, hogy össze tudd hasonlítani, melyik hogyan szól.
nem gáz, de egy kicsit doboz hangja van a telefon mikrofonjával a szobdának. érdemes lesz hosszabb távon beszerezned egy mikrofont és pláne annak utánanézned, hogyan tudod kevésbé visszhangossá tenni a szobádat - pl. szivacsok, függönyök a falakra, takarók, párnák a padlóra...
ne törődj a beszólásokkal, gyakorolj. az első pár(tucat-száz) videója mindenkinek béna - különösen azoknak a nagyokosoknak, akik csak beszóli tudnak mindenért ahelyett, hogy ők maguk csinálnának valamit.
lehet, hogy nem leszel sikeres ezzel a vloggal, de rengeteget tanulhatsz belőle, hogy próbálkozol vele, aminek mindenképp sok hasznát fogod venni a jövőben akár hasonló dologgal foglalkozol majd, akár nem...
kitartás és gyakorolj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!