Ps4 nem kapcsolódik rendesen az internetre, miért?
Figyelt kérdés
Tehát az a szitu,hogy minden eszközön jó a net, de ps4-en nagyon lassú,de közben a youtube gyors rajta, sebesség mérő szintén azt írja jó, de maga a ps rendszer ellenőrzésben meg azt írja lassú, konkrétan használhatatlan multihoz,de mobilnettel rá csatlakoztam és jó, így valami a router körül lehet gondolom vagy passz2020. júl. 7. 22:25
1/4 anonim válasza:
wifin van a ps4?
mert úgy tényleg sz.r... én is sz.ptam vele egészen addig míg be nem kötöttem kábellel. érdekes módon utána semmi baja nem volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Kábellel is ugyan úgy rossz
2020. júl. 7. 23:00
3/4 anonim válasza:
Jó netkábellal kötitek össze a routert a ps-el? ha nem szabvány vagy más bekötésű, akkor lehet lassú! Am a csatlakozó is lehet hibás.
4/4 A kérdező kommentje:
Előző routernél jó volt, most meg nem, de érdekes hogy youtube megy rajta gyorsan,ps4 böngészőben lemérem a netet gyors
2020. júl. 8. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!