Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki az a Mirian Mirain? Tőle...

Ki az a Mirian Mirain? Tőle kapok mindig mailt de kicsit furcsa

Figyelt kérdés

írkál minden személyes dolgot magáról,válaszolok is neki,ír is de közel se arra válaszol amit írtam neki,ilyesmiket ír:

"Drága

Hogy van ma reggel, és a environment.Hope minden rendben van veled?

Az enyém egy kicsit forró itt Dakar, Senegal.In ebben a táborban nekünk csak megengedik, hogy menjen csak hétfőn és pénteken a hét, olyan, mint egy a börtönben való tartózkodás és remélem isten báj által, ki fogok jönni Itt hamarosan.

Nincs olyan testvér vagy rokon most ki tudok menni, minden

rokonom elfutott közepén a háború, az egyetlen ember, akit most van, Rev Emmanuel Anthony, aki a lelkész a (Krisztus király templom) itt a táborban aki nagyon kedves volt velem, mióta idejöttem. Én élő nők szállójában mert a tábor van két szállója egy embereknek a másik nőknek. "

persze az a fordítóval van fordítva,amúgy angol nyelvű mail ez.

2010. aug. 2. 13:24
 1/6 bp1985 ***** válasza:
Ezt hívják spamnak.
2010. aug. 2. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
ja arra gondoltam ez valami spam levél valaki nevében,egyikbe még képet is csatolt,kapott már valaki ilyen jellegű mailt? most küldött egy számot hogy ha beszélni akarok vele híjam fel,de hívja a faxom lehet ez a csali benne,felhívom ki ő azt levesz vagy 2ezret
2010. aug. 2. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Az hagyján, hogy te nem ismered őt, de ő sem ismer téged :)
2010. aug. 2. 13:37
 4/6 bp1985 ***** válasza:
Ezért kell 2 email cím. Egyikkel regisztrálsz mindenfelé, (onnan gyűjtik a mail címeket a spam robotok), a másikat meg használod rendes emailezésre.
2010. aug. 2. 13:46
 5/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor tényleg nem az a fullos bula írkál nekem :D ja amúgy tudom én ilyen instant mailt használok,10 percre generál egyet azzal regelek azt kész,csak fontosabb oldalakon adok meg valósat,de ezek szerint ők is kiadták.
2010. aug. 2. 14:00
 6/6 bp1985 ***** válasza:
Nem kiadták, hanem spam megszerzi. De most nem akarok informatikai előadást tartani, keress rá google-ba, részletesen le van írva.
2010. aug. 3. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!