Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi kell nekem? (Többi lent)

Mi kell nekem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy DSL bemenet a falamban, és van 2 méter gigabit ethernet kábelem. Mi kell nekem ahhoz, hogy be tudjam dugni a gépembe az ethernet kábelt? Gondolom router. Vagy az modem? Nem értek hozzá...

Aki segíteni szeretne, légyszi és 8ezer forint alatt ajánljon valamit a média Markt-ból vagy a Bestbyte-ból/PCX-ből. Azért kell, mert eSport versenyre jelentkeztem, és egyenlőre a szomszéd szálloda gyenge wifijéről játszok.

2020. júl. 6. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mit nevezel DSL bemenetnek. Már egyre kevesebb helyen van DSL szolgáltatás, így kétlem, hogy az lenne. Milyen előfizetésed van? Ez lakás vagy koli vagy hol van ez?
2020. júl. 6. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Lakásban vagyok az 5. kerületben, és telekomos előfizetésem van. Azért gondolom DSL bemenetnek mert van a lakásban egy másik router és annak a kábele ami a falba köti, arra rá van írva hogy DSL.
2020. júl. 7. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!