Chello kábeles internethez a weboldaluk szerint létezik wifi kapcsolat is. Használja valaki ezt a szolgáltatást? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most kábelnetem van, amit az asztali gépen használok, régen ugye csak egy géphez engedélyezték. Hamarosan szeretnék egy laptopot, és most láttam, hogy van olyan szolgáltatásuk, amelynél adnak egy wifi csatlakozási lehetőséget +párszáz Ft-ért. Ha valaki ismeri, kérlek, segítsetek, hogyan tudok ezzel két géppel netezni, ugyanaz, ugyanúgy működne mindkét gépen? Köszi! (Tudom, kérdezzem őket, de az ügyfélszolgálat..hát..:)2008. nov. 25. 15:31
1/1 anonim válasza:
Minek külön szolgáltatás? Vegyél egy router, azon van wifi, és simán meg van osztva a lakásban a net, és ez szolgáltatót se zavarja, pl: nálunk régen volt, hogy egyszer rá is kérdeztek, hogy megvan-e osztva (akkor még nem volt routerünk), mert láttak, hogy több gép van felcsatlakozva. Mondtuk, hogy igen, ők meg azt mondták, h jó, csak a szmszédhoz ne osztogassunk. Szóval amíg csak belső hálózatot csinálsz addig nem is érdekli őket, mégha tudnak róla akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!