Messengeren ha ismeretlennek irok akkor biztos hogy kijelzi neki?
Figyelt kérdés
Facebook üzeneteken belül irtam már neki gondolom az engedélykérésekbe ment neki amit nem hiszem hogy kijelzett.en is talaltam a sajátomba üzenetet ismeretlentöl de nem jelezte ki csak véletlen talaltam meg. A messengert külön csak most telepitettem ezert erdekel ha ujra ráirok onnan akkor látni fogja e.2020. júl. 5. 17:07
1/2 anonim válasza:
A Messenger is jelzi elvileg, de nem a szokványos módon. Jobb felül ahol van a profilképed a főoldalon, oda dob egy számot, arra rányomva jönnek elő a beállítások is többek között és ott találsz olyat, hogy "Engedélykérések". Az lesz megjelölve.
De, elég háklis, nekem késve jelez sokszor.
2/2 anonim válasza:
Vagy bal felül, tök8. Érted így is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!