Német országban lakom és szeretném nézni online a naruto shippudent,tudtok esetleg olyan oldalt amin el tudnám érni külföldön is?
Figyelt kérdés
Naruto,shippuden,nézni,online2020. júl. 5. 10:02
2/8 anonim válasza:
Milyen nyelvű felirattal szeretnéd?
3/8 anonim válasza:
#1 sorozatbaráton nagyon sok link indavideóról van feltöltve ami németországban nem mindig megy.
4/8 anonim válasza:
Ohhh, Köszönöm #3, ezt nem tudtam :0
Akkor esetleg VPN-nel lehetne azon nézni, más ötletem sajnos nincs :(
5/8 anonim válasza:
3-mas, vannak nem Indás linkek is.
6/8 anonim válasza:
#5 tudom,de volt amikor úgy néztem végig pár animét,hogy tiszta indás linkek voltak csak hozzá.
7/8 anonim válasza:
Nyaa.si-ről le tudod tölteni a videókat, és ha találsz hozzá magyar feliratot, akkor elég még azt letölteni, aztán tudod nézni jó minőségben.
Indán meg jelenleg csak 360p-s van, de legalább nem kell letölteni. Külföldön úgy tudom nem lehet indázni, de ha Chrome-t használsz, akkor le tudsz tölteni egy bővítményt, amit Hola!-nak neveznek. Ezzel beállítod a magyar proxy-t, aztán utána elvileg már engedni is fogja az inda.
8/8 anonim válasza:
Én nemrég felyezdtem be a Shippudent , és én akkor a JobbmintaTv.hu-n és indavideón nézdtem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!