Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Törölt Facebook fiók kinyomozása?

Törölt Facebook fiók kinyomozása?

Figyelt kérdés

Egy ember zaklat engem és a páromat is,azt írja törölt felhasználó.

Ezt vissza lehet állítani vagy ki lehet nyomozni honnan vagy ki csinálja a profilt ?

2020. júl. 4. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vissza, egy jó It-sel. +Rendőrség vagy magánnyomozó-simán.
2020. júl. 4. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha mar torolt fiok, az te bizony ki nem nyomozod, se magannyomozoval, se IT-s szakival. Rendorsegi feljelentesre talan megindul valami, de honapokba telik mire barmi eredmenye lesz. Nyilvan nem a sajat nevevel regisztralt, es ha valami publikus helyrol, pl. egy mekis ingyenwifin csatlakozott fel, sose derul ki hogy ki volt az.
2020. júl. 4. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Most nézegettem neten IP cím miatt.

Lehet hülyének néztek,nem értek semmit hozzá,de például beírtam amit nekem a wifi vagy mobilinternet kiír IP címét és semmi találatot nem adott ki rá.

Így akkor hogy lehet IP cím alapján keresni ?

2020. júl. 4. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Sokaig tartana elmagyarazni, de mivel lila gozod nincs semmirol, elegedj meg azzal hogy maganszemelynek sehogy se lehet.
2020. júl. 4. 19:29
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
83%

Az előfizetők legtöbb esetben dinamikusan változó IP-címet kapnak, ezért csak a szolgáltató tudná megmondani, hogy mikor, ki használt egy IP-címet.

De azt neked nem adhatják ki, csak a rendőrségnek, illetve nekik is csak bírósági végzésre, ha jól rémlik.

Egyébként sem tudod a zaklatód IP-címét, úgyhogy mindegy.

Törölt fiókról esetleg a rendőrség kérésére adhatna információt a Facebook, de lehetséges, hogy ahhoz is komolyabb indok kellene (terrorcselekmény, komolyabb bűncselekmény).

2020. júl. 4. 19:41
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
77%
Persze, ha valakinek fix IP-címe lenne, azt is csak a szolgáltató tudná beazonosítani.
2020. júl. 4. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor halott ügy.
2020. júl. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!