Mobilnet megosztás szabad?
Figyelt kérdés
Vodafone-os 10/10mbit-es korlátlan 4g csomagom van, androidban engedi megosztani usb-n keresztül a netet pc-re, a szolgáltató nemfog ezért szólni ? Nem lesz ebből probléma hogy megosztom gépre a mobilnetet?2020. júl. 2. 22:56
1/7 anonim 

válasza:

Nem lehet belőle probléma, teljesen legális dolog.
2/7 anonim 

válasza:

azért figyelik, és ha több 1000gigákat csinálsz havonta, tilthatják.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Steamről tölthetek le vele játékokat? Előbb próbáltam, tudja hozni ugyan azt a sebességet steamen mint mobilon a speedtest, utorrentet is próbáltam ncore-rol pár torrentel ott is tudja hozni a teljes sebességet, pedig úgyhallottam hogy a telekom és a telenor korlátozza ilyen 200kb/s-re a letöltést P2P esetén azaz torrentezés esetén, akkor a vodafone nem csinál ilyet? Vagy csak a magasabb sebességű csomagjaiknál lehet tiltva nem? Lehet úgyvannak vele hogy a 10/10mbit-es nettel mehet a torrent nemsokat terhel :D
2020. júl. 2. 23:31
4/7 anonim 

válasza:

Torrentet jó eséllyel nem fog engedni. Steam-et használhatod bátran, arra van a net. Ha kötözködnek, lehet említeni, hogy korlátlan.
5/7 anonim 

válasza:

Nem jósolok hosszú előfizetést ha a szomszédoknak árulod vagy a kávéházadban ez biztosítja az vásárlóknak a free wifit...
6/7 anonim 

válasza:

Talán el kéne olvasni a szerződést, amit csomagkötéskor aláírtál, abban benne van a kérdésedre a válasz.
7/7 anonim válasza:
A szerződést valóban és mindenképp át kell tanulmányoznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!