Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon ha törlök valakit...

Facebookon ha törlök valakit az látja?

Figyelt kérdés
Visszajelöltem véletlenül valakit akit nem ismerek. És ki szeretném törölni az ismerőseim közül viszont ha kiírja a facebook az elég nagy taplóság.

2020. júl. 1. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ránéz a profilodra, akkor látni fogja, hogy nem vagytok ismerősök... De magáról a törlésről a face nem küld semmilyen értesítést.
2020. júl. 1. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem. Ha nem is ismered, miert lenne taplosag torolni, kit erdekel egyebkent is? Ha meg o sem ismer es veletlenul jelolt be, eszre sem fogja venni h. torolted.

Amugy le lehet nyugodni, nem kap rola ertesitest.

2020. júl. 1. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kaphat, ha fel van telepítve az FBPurity nevű böngésző kiegészítő. Az érzékeli és értesítést küld az adott személynek, ha valaki törlődött az ismerősei közül.
2020. júl. 2. 08:22
 4/5 anonim válasza:
azt hogy kell telepiteni?
2020. júl. 2. 22:39
 5/5 anonim válasza:
Külön értesítést nem kap róla, ahogy az előttem írók írták. A #3-as által említett kiegészítőt pedig a böngésződön belül a bővítmények között lehet feltenni
2020. júl. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!