Letiltott Messengeren?
Tegnap este olyan beszélgetésünk volt, hogy elképzelhető, hogy letiltott Messengeren.
Látnám ilyenkor, hogy mikor volt elérhető? Azt látom, hogy x órája volt elérhető. Vagy ezt akkor is látnám, ha letiltott? Facebookon ismerősöm, de úgy tudom, van olyan, hogy csak Messengeren tilt, akkor megmarad ismerősömnek.
Persze az, hogy x órája volt elérhető, azt is jelentheti, hogy alszik, de szeretnék biztosra menni.
Köszi a válaszokat! :)
írj neki valamit és,ha nem küldi el akkor letiltott. ezt gépen tudod szerintem a legjobban megnézni,mert ott kiírja.
hogyha telón nézem,hogy letiltottak-e messengerben akkor nem írja ki,úgy tudom androidon kiírja.
Tiltásnál nem látod, mikor volt elérhető.
Az tévhit, hogy ha le vagy tiltva, akkor nem tudsz üzenetet küldeni. Tudsz, csak nem kapja meg. Nálad elküldöttnek, de nem olvasottnak jelzi, nála semmi sem jelenik meg. És ha törölni akarod az üzenetet 10 percen belül, ahogy ugye mindkét oldalon törölni lehet, csak az az opció jelenik meg, hogy eltávolítás magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!