"412-es hibakód" és "The request was rejected because of the bilibili security control policy." ?
Kérlek segítsétek már, csak egy oldalnál írja ezt ki, az összes többinél normális megy minden, viszont ezt az oldalt szoktam majdnem mindennap látogatni.
Mi lehet a baj?
"csak egy oldalnál írja ezt ki"
Melyiknél?
www.bilibili.com
Telefonomról is próbáltam behozni, de ott is ezt írta ki.
Nekem bejön ez a bilibili, mondjuk rendesen befostam, hogy felrak a gépemre valami koronavírust.
Valószínűleg kitiltották az IP-det (vagy véletlenül spam-nek érzékelte vagy tényleg valami rosszat csináltál). A legtöbb internetszolgáltató után a modem újraindítása után új IP címet kapsz, ez megoldhatja.
Kissé fura, mert a 412-es HTTP-hibakódot
általában akkor küldi a szerver, ha egy többek által szerkeszthető dinamikus tartalom (például blogbejegyzés, Wiki-oldal,...) módosítását végzed a szerveren és a szerver azt szeretné ellenőrizni, hogy az általad módosítani kívánt tartalmat nem módosította-e más - bővebben:
[link] - lásd a "1. Mid-air collision detection" fejezetet.
A hibakódhoz tartozó hibaüzenet ezzel szemben másról - "biztonsági ellenőrzési politika" - értekezik.
Esetleg próbáld meg az oldalhoz tartozó sütiket törölni:
* [link]
* [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!