Kepkuldes.com-on miért jönnek elő ezek a reklámok (vagy mik)? S hogy lehet őket eltűntetni?
Kiixelés után jön helyettük még egy...
Chrome-ot használok. A mentett jelszavakon kívül mindent törültem (Cookie-k, stb), előtte meg a szinkronizálást is kikapcsoltam. (Mivel apám is használja gépen a Chrome-ot, ahol szintén be vagyok jeletkezve, s lehet, hogy onnan jöttek, mert származásuk ismeretlen. Régebb nem voltak.) De nem tűntek el.
Gondoltam arra, hogy letörlöm s újratelepítem a Chrome-ot gépen s telefonon is, de telefonon nem lehet törülni. (Meg amúgy se tudom, hogy gépen előjönnek-e, mert ezen a héten nem voltam számítógép közelben)
Megjegyzés: a nyelvük szerintem azért román, mert Romániában lakok.
Helló, számítógépen is ad ki ilyen hírdetéseket, pedig van adblockerem, ez szerintem egy oldalba épített script lesz:)
Mert ne a legelső reklámlinket kéne beilleszteni hanem a kép valós url-jét (amin nincs reklám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!