Miért lassú a torrent és miért áll le sokszor?
Telefonomon a torrentes letöltések eddig olyan 3-5 Mb/sec sebességgel mentek, de most ez lement 1-40 Kb/S közé és gyakran teljesen le is áll...
Mindenfélénél, olyan fileoknál is ahol 40-50 seeder van, meg olyannál is, ahol csak 1-2 db.
Direkt kipróbáltam az uTorrent én kívül még 2 másikat is, ugyanez a helyzet.
A netemről nem tudom eldönteni, hogy amúgy lassult e, egy kicsit talán, de semmiképpen sem drasztikusan.
Például egy élő youtube videó, 720p-ben szaggatás nélkül megy.
Mi lehet a gond?
És mi lenne a megoldás?
Köszi a válaszokat!
Hát az az igazság, hogy eddig minden torrent letöltés minimum 3MB/sec jött, maximum nagyon régieknél fordult elő, hogy annyira lelassult mint most az összes.
Most direkt próbáltam egy csomót (nem egyszerre) és mindet ilyen lassan tölti.
A Leecherek általában olyan kétszer, háromszor többen vannak mint a seederek.
Ez azoknál sincs másképpen, amiket most próbáltam leszedni... Nem magaslik ki nagyon a Leecherek aránya.
A frequency amúgy csak 2.4 GHz, de nem váltottam routert sem, tehát ez eddig is így volt, amikor gyorsabb volt.
Nagyon nincs lehetőségem jelenleg más klienssel tesztelni a sebességet, de a Netflixről most letöltöttem egy 46 perces sorozat részt és az kb. 50 másodperc volt...
Igaz, olyat, amit már láttam, azt nem tudom hogy ebben a cache közrejátszhatott e, nem igazán értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!