Egyik ismerősömnek van ncore-ja. Kérni szerettem volna tőle meghívót, de azt mondta,hogy csak vip-ek tudnak.Azt mondja, nem hív meg, mert csak akkor tudna, ha venne vip-et.Ez igaz lehet?
VIP nélkül is lehet, de csak szigorú feltételekkel. Ha ő nem felel meg ezeknek a feltételeknek, akkor csak VIP tagként küldhet meghívót.
2020. jún. 22. 13:04
2/11 anonim válasza:
Vagy prémium (vip) vásárlásával, vagy elite vagy annál magasabb ranggal lehet küldeni meghívót. Utóbbit seedeléssel lehet elérni, átlagban minél több dolgot seedelsz minél hosszabb ideig és minél régebbiek, meg minél több saját torrentet teszel fel, annál magasabb a rangod. Nekem 180 torrent, összesen kb 2 TB, 8 saját torrent és napi 15-60 GB feltöltéssel (csak akkor fut ha megy a gép, 6-18 óra közötti időtartam szokott lenni naponta) bőven megvan az elite rang.
2020. jún. 22. 13:12
3/11 anonim válasza:
2-es vagyok. Más faktorok is közrejátszanak a rangodban, például a regisztráció kora, de ezek számítanak a legjobban amit az előbb leírtam.
2020. jún. 22. 13:13
4/11 anonim válasza:
#2-es: azért az, hogy napi 12 órán keresztül megy a géped, az nem átlagos. Én örülök, ha hétköznapokon egy órát le tudok ülni a gép elé.
Azt meg nem lehet elvárni, hogy csak azért menjen valakinek egész nap a gépe, hogy küldhessen meghívót.
Ez nem ellened szól, szerintem hasznos a válaszod, de azért a legtöbben nem járatják egész nap a gépet.
2020. jún. 22. 13:17
5/11 anonim válasza:
#4 muszáj járatni 1-2 óránál tovább, ha használod az oldalt. Ugyanis amit letöltesz 1-es arágyig vagy 48 órát seedelni kell. Napi 1 óra az csak 31, azaz könnyen letöltésmegvonásban részesülhetsz, ha olyanokat töltesz le amiket más nem visz pont abban az 1 órában. Meg amúgy létezik NAS, ami alacsony fogyasztású, nem annyira hangos mint egy gép és 0-24 fut rajta a torrent.
2020. jún. 22. 13:21
6/11 A kérdező kommentje:
A seedelés az azt jelenti, hogy futtatom pl az utorrentet, es az seedel?
2020. jún. 22. 13:29
7/11 anonim válasza:
Hétvégén többet megy a gép, mert otthon vagyok. Eddig mindent a szabályoknak megfelelően visszatöltöttem.
Tudom, hogy több megoldás is van, csak annyit szerettem volna mondani, hogy a kérdező ismerősétől nem várható el, hogy azért szerezzen elite rangot, vagy vegyen VIP rangot, hogy meghívót küldhessen a kérdezőnek.
2020. jún. 22. 13:32
8/11 anonim válasza:
Ha járatlan vagy a torrentezésben, javasolt nem azzal az oldallal kezdeni, aminek hozzáféréséhez sokan éveket várnak, és amiről rövid belül korlátoznak majd kitiltanak mert valamit nem (jól) értesz, akkor oda nem kerülsz többet vissza.
2020. jún. 22. 13:32
9/11 anonim válasza:
Ha lassú internetje van (ADSL) akkor teljesen esélytelen.
Ha nem valami megszállott aki 50+ megosztást nyom 7/24-ben optikán akkor esélytelen. Vásárolnia kell vip tagságot hogy küldhessen meghívót.
2020. jún. 22. 13:33
10/11 anonim válasza:
Igen, de a torrentet is hagyd benne. Ilyenkor megosztod az anyagot másoknak. Te is másoktól töltöd le, alapból az a szabály, hogy amit kapsz azt add vissza, tehát addig seedelj amíg ugyan annyit feltöltesz amennyit letöltöttél (önként az idők végezetéig seedelhetsz, amíg a gépeden sértetlenül megvan az anyag). De ez nem mindig lehetséges, mert van ami nem népszerű, nem töltik le annyian. Ezért van a 48 órás szabály is, hogy ha valamit nagyon nem tölt le más, azért te ne kapj büntetést, ha amúgy mindent megteszel hogy tölthessék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!