Miért nem enged a Facebook posztolni, likeolni és kommentelni?
Figyelt kérdés
Már több, mint egy hete se posztolni, se likeolni, se kommentelni nem tudok a Facebookon. Csináltam egy új profilt, pár napig működött, aztán az is elromlott. Csináltam egy harmadikat is, majd az is. Nem posztoltam egyáltalán, nem spammeltem, alig reagáltam posztokra és szinte sosem kommenteltem. Viszont valamiért ezek a funkciók "Ideiglenesen" le vannak tiltva, de azt nem írja ki, hogy miért és meddig. Több hibabejelentést is tettem már, olvastam a közösségi súgótartalmat, de semmi megoldást nem találtam és már nagyon bosszant ez az egész.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
2020. jún. 21. 18:15
1/2 anonim válasza:
Szia! Velemis volt hasonló, csak engem a facebook le is tiltott. Nem is egyszer. De nemtudom énsem hogy miért. Nem sértettem meg a szabályokat meg semmi. Aztán vártam vele 2 hetet csináltam új profilt és azóta (kb 2 hónapja) teljesen jó.
2/2 anonim válasza:
Mert egy nagy rakás sz..r, tele buggal.
Minden nap van valami nyűgje
Nagy megkönnyebbülés volt két éve törölni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!