Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mo-n miért ilyen nehézkes a...

Mo-n miért ilyen nehézkes a torrentezés meghívó, előfizu stb?

Figyelt kérdés

Még az ingyenes oldalon is van seed kötelezettség...

RARBG, 1337x, Sumo...sorolhatnám ingyenes nincs kötelezettség, még regisztrálni sem kell

2020. jún. 20. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a kérdésed nincs jól megfogalmazva, mert nem külföldi és magyar oldalakat hasonlítasz össze, hanem publikus és privát torrent trackereket. Az említett külföldi oldalak publikus trackerek, amikre valóban nem kell regisztrálni a letöltéshez, Magyarországon pedig nagyon kevés publikus tracker van, én konkrétan csak 1-ről tudok, de az is kétes.

A privát trackerekhez pedig hozzátartozik, hogy kötelezővé teszik a seedelést egy adott ideig vagy arányig, hogy ezzel is minél több anyag maradjon meg a felhasználóknál. Enélkül rengeteg régebbi, kevésbé népszerű film, sorozat, program, zene már nem lenne elérhető, hiába, hogy néha van, aki pont ezeket keresné.

2020. jún. 20. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-nek igaza van, ez tényleg nem attól függ, hogy külföldi vagy magyar a torrent oldal:)

Nekem személy szerint nem okoz nagy nehézséget az, hogy amit letöltök, azt 2-3 napig seedbe tartsam. Ennyit igazán megtehet az ember, nem értem, hogy valakinek miért okoz még ez is fejfájást:')

2020. jún. 20. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:

nem ez okoz problémát, hanem hogy pl ncorról nem tudok letölteni, mert meghívásos

huntorrentes vagyok, nem rossz, de lehetne jobb, 3 hónapja vagyok ott, és 800 filmet leszedtem, de sok a halott torrent

de a kérdést akkor másként teszem fel, Mo-n miért nincsenek publikus oldalak?

2020. jún. 20. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mert ott sok a vírusos cucc, és az emberek nem seedelnek (lásd, te is írtad, hogy sok a halott torrent).

Ezzel szemben a privát trackereken a szabályok miatt, meg hogy ne vágjanak ki, az emberek seedelnek, és kevés/nincs halott torrent.

Ezek az oldalak is szoktak tartani néha free reget, mikor meghívó nélkül tudsz regisztrálni. Vagy ott vannak a meghívós oldalak (Pl. Diablo/Majomparádé, ahová sms regisztrációval is be lehet kerülni, ha nem lenne olyan ismerősöd, aki meg tudná hívni. És ott is kevesebb a halott torrent, mint egy publikus trackeren) :)

2020. jún. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!