Nem azonosított hálózat?
Van egy UTP kábelem, ezzel használom az internetet itthon.
Már régóta így van, a pc-mhez és az xboxomhoz is ezt használom, és sosem volt probléma.
Vettem egy laptopot 1-2 hete, és azt is ezzel a kábellel használtam már az eleje óta, és tökéletesen működött végig.
Ma viszont, hirtelen gondolt egyet a laptop, és már azt írja, hogy "Nem azonosított hálózat - nincs internet"... hibaelhárításnál pedig, hogy A(z) Ethernet nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval
Mindezt úgy, hogy se a modemhez, se a routerhez, se semmiféle beállításhoz nem lett hozzányúlva, tényleg egyszercsak ez történt...
elég drága volt a laptop, szóval nem akarom elhinni, hogy a hálózati kártya romlott volna el 1-2 hét alatt...
próbáltam legfrissebb drivert letölteni, mac-cím csere, router és modem áramtalanítás... amit csak találtam a neten, de semmi nem használt eddig...
valakinek van esetleg ötlete?
nagyon hálás lennék, mert most emiatt elég ideges vagyok :/
Próbáld ki parancssorból:
Ipconfig /renew
Mindkettőt próbáltam, egyik sem segít..
Asus helo center azt írja rakjam újra az operációs rendszert és minden drivert......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!