Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történhetett a Twich...

Mi történhetett a Twich fiókommal?

Figyelt kérdés

Nem tudok bejelentkezni. Azt írja ki, hogy "Hoppá! Váratlan hibába ütköztünk. Próbáld újra."

Először arra gondoltam, hogy tiltottak, bár nem teljesen érteném, hogy miért, mert egy hónapja használom, 3-4 csatornát követek, csak játékokat nézek, és néha csetelek. Semmi politika, vagy ilyesmi. De nem kaptam értesítést kitiltásról és annak hosszáról, pedig azt olvasom, hogy azt elküldik. Emellett olyat is találtam, hogy ha ki lennék tiltva, akkor be tudnék jelentkezni, csak kiírná, hogy tiltva vagyok, de ilyen sincs. Esetleg arra tudok gondolni, hogy telepítettem egy VPN-t, és amiatt, de azt is kábé két percig használtam, Twitch alatt meg egyáltalán nem.

Mi lehet ez?

2020. jún. 15. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Leálltak az európai és a keleti part USA szerverek (egy része) 1-2 órára, így csak korlátozottan volt elérhető a twitch.

Most már jó egyébként. Itt: [link] mindig megtudod nézni ha valami gebasz van, miért nem elérhető az adott oldal, vagy szolgáltatás.

2020. jún. 15. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm!

Érdekes, kerestem a Twitterükön és a Facebookon is valamit, mert nekem is eszembe jutott ez, de nem találtam semmit. Viszont én még mindig nem tudok belépni. Pedig böngésző előzményeket frissítettem. Még azt is megpróbáltam, hogy telefonról, mobilnetről csinálok új fiókot, de azt sem tudok.

2020. jún. 15. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még mindig fennáll. Negyed órája még közel 1700 jelentés volt, nem tudom, mennyi időnként frissít a Downdetector.
2020. jún. 15. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Na, változás. Belépni már engedne, csak a levél a kóddal nem érkezik meg (mert most laptopról vagyok, és azt érzékeli).
2020. jún. 15. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem olyan negyed 9-től tűnt el minden, semmi nem volt elérhető, csak néhány ajánlott csatit dobott be a kezdőlap.

21:30 körül javult meg, most már műkszik minden.

Amúgy szokott ilyen lenni 1-2 havonta. Van amikor az összes csatorna 0 nézős. Gondolom karbantartás, vagy valami váratlan hiba. Nem mindig írják ki a közösségi oldalakra ha ilyen történik.

A downdetector 15 percenként frissít ha jól emlékszem.

2020. jún. 15. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Update: megint szar minden :D
2020. jún. 15. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Csajom fiókjáról már be is tudunk lépni, az enyémről is lehetne már, csak ahogy írtam, az ellenőrző levél nem jön meg. Csak ugye csajom másokat néz, mint én, és így nem annyira jó. :D Gondolom reggelre javítják ezt is.
2020. jún. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!