Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek így meglehet oldani?

Szerintetek így meglehet oldani?

Figyelt kérdés

Van párom,sajnos küldtem neki 1-2 intimebb képet és szeretném valahogy eltüntetni

Arra gondoltam hogy személyes találkozónál kitöröltetem vele a mobiljából a képeket. Tudom hogy messengeren ott maradna viszont az egész beszélgetést töröltetném. Szeretnék egy új Facebook fiókot és a régit véglegesen törölném. Egyik ismerősömnél nem engedte visszanézni a képeket (szintén véglegesen tiltotta magát)

Nem azért csinálom mert nem bízok a páromba hanem mert nem szeretném hogy neten maradjon.

Szerintetek? Szóval 30 nap után a fiók véglegesen törlődne és jobb oldalon a három pontnál nem lehetne visszanézni az összes képet +ha töröltetem vele a képeket és a messengeren beszélgetést

(Nem kérem hogy miért nem voltam felelősségteljesebb)

2020. jún. 15. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hat, hat. Ez a "torolTETEM" nekem nem szimpatikus, de mi a garancia ra, hogy nem kuldte/mentette el masnak/mashova? Atkuldted, nyoma van, sajat, egyezo szandek, stb.
2020. jún. 15. 14:32
 2/2 anonim válasza:
100%
Pontosan azt akartam én is írni kapásból, amit az előttem szóló első írt, hogy tutira nem fogod tudni sosem garantálni magadnak, hogy nem mentette el máshova, felhőbe vagy ki tudja, kinek küldte, komolyan... Persze megpróbálhatod mindezt, amit írtál, de garancia nincs rá, hogy nem jön szembe veled valahol még valamikor. Most talán egy életre szóló leckét kaptál... Én azért drukkolok neked, hogy jó fej embered legyen és ne éljen vissza a bizalmaddal, hajrá!
2020. jún. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!