Ha facebookon megosztok egy albumot, vagyis az üzenőfalamra kiteszem, akkor azok az emberek nem fogják látni, akiket kivételnek adtam meg, az album megtekintéséhez?
Figyelt kérdés
Szóval pár ember jó lenne, ha nem látná az ism. közül azokat a képet, amiket közzéteszek, az albumot le is tiltottam, de ha az adatlapomra kiteszem, azt fogják látni?2010. júl. 31. 19:43
1/4 anonim válasza:
szerintem ird be a sajat neved a facebookra es nezd meg hogy latod-e az albumot..meg ha letiltottad akkor szerintem nem latjak a többiek..habar en ugy tudom, hogy amit az üzenöfalra teszel, azt az ismeröseid is latjak.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is az utolsó mondatodtól félek. :s
2010. júl. 31. 20:12
3/4 anonim válasza:
szerintem azt hogy kiteszed, látják, de ha rákattintanak, kiadja hogy nem található
4/4 anonim válasza:
hupszika kicsit megkésett válasz:D bocsi..most nézem csak a dátumot:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!