Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom befolyásolni az...

Hogyan tudom befolyásolni az nCoron a visszatőltést,ill.mit jelent az utorrent seedelés oldaloln a zöld és a barna kiemelés?

Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy befolyásolni szeretnéd?

nCore-on nincs arány, csak idő alapú seedkötelezettség (nettó 48 óra), az aktivitás menüben tudod megnézni, hogy mit meddig kell még seedelni.

uTorrentben a zöld csík seed állapotban azt jelenti, hogy elvileg mindent jól csinálsz, seedben állsz (de azért nézd meg nCore-on az aktivitás menüben, hogy ott is seed legyen és ne stopped), barna csíkkal én még nem találkoztam, csak pirossal. De szerintem ha utorrentben rákattintasz a csíkra, és (talán a tracker fülre?) akkor itt kiírja, ha hiba van pl Passkey not found, időtúllépés etc:)

2020. jún. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!