GallitsGáborCsaba kérdése:
Hogyan lehet beállítani új email-címet a régi helyett tablet készüléken?
Figyelt kérdés
Bevallom bár 33 éves vagyok(1987.-ben születtem),de sajnos nem értek az ilyen meg hasonló technikai kérdésekhez,pedig a tablet készülékemnél új email-címet kellene beállítanom,mert a régit törölnöm kellett amit még régebben állítottam be.#Új email-cím tableten #email-cím beállítása tableten #email-cím beállítása tablet-en #új email-cím beállítása tablet-en #tablet beállítások
2020. jún. 15. 01:13
1/3 anonim válasza:
A google fiók címére gondolsz?
Ezt a beállítások/fiókok/google alatt tudod eltávolítani, majd ugyanitt tudsz újat hozzáadni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget,akkor majd megpróbálom és remélem,hogy sikerül,mert igen arra gondoltam :-)
2020. jún. 15. 23:35
3/3 A kérdező kommentje:
Kiderült újra az a hiba,amibe eddig belefutottam,hogy a fiók törléséhez meg kell adnom egy kódot,amiről nem tudom honnan szerezhetném be,mert én sajnos elég rendetlen vagyok és az alapbetegségem miatt nem emlékszem arra,hogy hova rakhattam azt a kódot,de köszönöm szépen a szíves segítséget,mert azt írja ki,hogy PIN-kód megerősítése és alatta,hogy A folytatáshoz írja be eszköze PIN-kódját. De én pont azt nem tudom,honnan lehetne újat szerezni,ugyanis a régi email-címemet törölnöm kellett,mert nem tudtam azt hogy ennyi gondom lesz belőlle :'-(
2020. jún. 16. 17:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!