Miért nem tudom a youtube-on kinagyítani a videókat teljes méretre?
Figyelt kérdés
Nem csak a youtube-on nem tudom, hanem az összes olyan oldalon ahol videók vannak. Ha rámegyek a kinagyításra akkor az egész képernyő fehér lesz, de a hang megy tovább. A gép leformázása óta csinálja ezt (1 hete formáztam). Hogyan tudnám beállítani, hogy végre megint kilehessen nagyítani? Köszi előre is a válaszokat.2010. júl. 31. 18:48
1/6 anonim válasza:
Talán próbálkozz más böngészővel, Firefox, Opera, Google Chrome.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam még a válasz kiírása előtt, de egyik böngészővel se jó.
2010. aug. 2. 17:57
3/6 anonim válasza:
Szia.Én is ilyen problémával küzdöm,hogy sikerült megcsinálnod?
4/6 A kérdező kommentje:
Hello. Kis méretű videóba nyomtam egy jobb egérgombot, feljött egy menü, ott rámentem h "Settings" azon belül kiszedtem a pipát a "Enable hardware acceleration"-ból, majd "close" gomb. :) Utána nekem tökéletesen működött mindenhol, nem csak a youtube-on:)
2010. nov. 22. 22:15
5/6 anonim válasza:
Kérdező, ezer köszönet! Ugyanezzel küszködtem, néha bejött, néha nem, és most teljesen jó! Köszi!
6/6 Veronika222 válasza:
Sziasztok, ez a youtube vagy a gép hibája? Nem teljesen értettem mire kell nyomni ezért kipróbáltam minden opciót ahol lehetőségek jönnek elő de ilyennel nem találkoztam, egerem nincs és az érintő panelt használom nincsen rajta gomb magára a videóra ami nem nagyul ki kettes klikkel próbáltam de nincs lehetőség csak a felbontast engedi, meg be lehet küldeni hibajelentest, ezt is próbáltam dehat gondolom ezzel senki nem fog foglalkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!