Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom átállítani a...

Hogyan tudom átállítani a régi facebook fiókomat az új kinézetre, ha ott ahol át lehetne nem jelenik meg ez a lehetőség?

Figyelt kérdés
Másoknál a fiók menüben a Beállítások és a Kijelentkezés között megjelenik a Válts az új facebookra lehetőség. Nálam ilyen nincs. Sem laptopon, sem a telefonon nem találom ezt a lehetőséget. Hogyan tudom mégis átállítani?

2020. jún. 13. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Amíg nem éri a frissítés a profilodat, nem lehet megcsinálni. Másoknál azért van ott, mert az ő profiljukban már aktiválva lett. A frissítést nem egyszerre kapják meg a fiókok, nem is lenne kivitelezhető. A profilok nagy száma miatt pedig ez időben akár hetekig tarthat. Ha másodpercenként 100 profilt frissítenek, 1 hónap után még mindig csak 26 milliónál tartanak, és van 2 milliárd felhasználó.
2020. jún. 13. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az utóbbi hetekben nagyon lelassult a facebookom, rendszeresen előfordul, hogy egy idő után le is fagy, ezért gondoltam, hogy a régi verzió már kezd elavulni, és ezért történik ez.
2020. jún. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!