Megbízható ez a webáruház?
Megbízható ez a webáruház?
www.lightinthebox.com
Rendelt már innen valaki? Tapasztalatok?
55% szerint meg kiváló és jó. A rosszat eleve hamarabb leírják a neten, mint a jót. Semmi gond az oldallal.
Én tavaly ősszel egy trustpilot szerint 93%-ban negatívan értékelt oldalról rendeltem, mégis megkaptam a terméket. Nem mérvadó, amit ott írnak.
Akkor vásárolj ilyen oldalakról. én csak online vásárolok mert kényelmes. Fotósként objektíveket, vázakat és minden mást. alkalmanként több ezer euro értékben. de egy ilyen helyen sosem vennék egy zoknit sem.
Nem mérvadó?? Az ebayen az ilyen eladókat már tiltja az ebay. 40 százalék esélye van hogy szart kapsz, meg sem érkezik, vagy nem kapod vissza a pénzed. Fasza ... :D
tessék, ilyen egy normális cég, hasonlítsd össze a kettőt.
Itt egy másik, ez is jó. ugye, hogy nem mindegy? 3 vagy 40 százalék?
Floodolás helyett inkább szedd össze amit mondani akarsz és egyben küldd be, ne 2 percenként.
Teljesen eltérő dolgokat akarsz egymáshoz hasonlítani. A kérdésben egy random kínai piactérről van szó, ócska gagyi kínai tömegben gyártott 2-5 dolláros szarokkal, aminél a vevő is tudja hogy amit vesz az annyit is ér. Ahol szart árulnak és szart veszel, nyilvánvalóan a kommentekben is leírják, hogy szar. Te meg webáruházakhoz hasonlítod őket ahol százeurós nagyságrendben veszel dolgokat, nyilván a minőség is arányban áll az árral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!