Microsoft Edge lenyomja a Chromeot?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 15:47
1/8 anonim válasza:
biztos van olyan párhuzamos valóság ahol igen.
de a miénkben nem :D
2/8 anonim válasza:
Nekem az edge nem annyira tetszik mert beírok valamit és angol találatokat ad ki. Inkább az operát használom
4/8 anonim válasza:
Én Opera GX-et használok mert gyenge a gépem, és nagyon tetszik a felület, de néhány google-ös dolog miatt néha rákényszerülök a Chrome-ra
5/8 gyuripapa21 válasza:
az EDGE ne Magyarországra való !
Énnekem a Chrome a tuti,mert az fordít is !
6/8 MolotovPunk válasza:
Az Edge szerintem egy láda sz_r.Kb olyan mint az Internet explorer.Én Firefoxot használok.Egyébként Chrome-t többen használják,mint az Edge-t.
7/8 anonim válasza:
Ezek szerint senkinek nem tűnt fel, hogy az Edge hónapok óta lényegében egy Chrome. A Microsoft végleg kukázta a korábbi platformot, és átállt a Google nyílt forráskódú Chromium projektjére. A régi Edge-et sosem használtam, az még az Internet Explorer utószülöttje volt, ez a mostani viszont teljesen rendben van. Igaz, Chrome-ról sok értelme nincs váltani, én mégis megtettem, mert mindent tud amit az, nagyjából úgy is, kiegészítve viszont néhány apróbb hasznos opcióval.
8/8 anonim válasza:
Nekem korábban az volt a gondom az Edge-dzsel, hogy bizonyos oldalakat - pl. YouTube - több idő alatt tölt be, mint a Chrome. Nem tudom, ez mennyire változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!