Milyen top magyar tracker oldalakat ajánlotok ahová érdemes be regisztrálni?
Fizetős vagy ingyenes torrent oldalakra.
nCore mellet akarok más torren oldalt is, le tudjak tölteni kamerás filmeket is hogy láthassam a legújabb mozifilmeket.
A Punk Horror Tracker oldalon csak horror filmek vannak?
Olyan horror filmek is vannak ami az nCore-on nincsenek fent?
Sok horror film sajna nem található fent az nCore-on, ezért kell más torrent oldal.
Szia!:)
Ha akarsz kamerás filmeket is, akkor én a Diablot ajánlanám, ott vannak kamerás filmek, a seedkötelezettség sem nehéz, és sms-sel is be tudsz kerülni, ha nincs ismerős, aki meghívjon.
Punck-tracker horrorfilmekre szakosodott, szóval igen.
Azt nem tudom, hogy olyan is van-e fent, ami nCore-on nincs, mivel nem igazán szoktam horrort nézni. De ha mondasz címet, megnézhetem neked.
:)
NewInsane-t még az nCore-nál is többet használom. Néha lehet meghívó nélkül is regisztrálni. Mondjuk most nem.
Ezen kívül sokat használom a Diablot, amibe meghívóval, vagy SMS-sel tudsz regisztrálni. Infók az oldalon.
Zene letöltésére egyértelműen a FullMixMusic a legjobb, néha ingyenes a regisztráció.
Használok eStone-t, Majomparádét, Microbit-et és BitHuMen-t is, de azok már nem annyira jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!