Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan, hogy benn van...

Létezik olyan, hogy benn van msn-n (elérhető), de én nem látom?

Figyelt kérdés

-nem tiltott le

-rejtettben sincs

Ilyen létezik, vagy pedig tényleg nincs belépve?

Egy lánnyal beszélgettem msn-n, de hirtelen eltűnt, és már 2 hete nem lépett be. Facebookon ráírtam, hogy "mi történt, miért tűntél el msn-ről? :)", ő ezt írta, hogy nem mindig lépek be. De létezhet az, hogy már 2-3 hete nincs belépve, vagy csak én nem látom? Egyébként facebookon is nehézkes beszélni vele, mert ott se sűrűn van fönn...

Egyébként bookon is ő jelölt be, és ő is vett fel msn-re.

Csak nem értem, hogy az msn produkálhat ilyent, vagy pedig tényleg nem lépett be már ennyi ideje?

Még egyszer leírom, rejtettben nem szokott nagyon lenni (állítása szerint), és nem is tiltott le.

2010. júl. 31. 12:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem letiltott. Egyébként rossz témakör.
2010. júl. 31. 12:23
 2/12 anonim válasza:
valóben rossz témakör, de igen, előfordul, hogy az msn hibás, és ilyenkor mindenki más elérhetőnek látja, csak te nem, vagy fordítva, téged mindenki elérhetőnek lát, csak az illető nem, stb.. de ez nem 2-3 hétig szokott tartani, hanem általában msn újraindítás után megoldódik.
2010. júl. 31. 12:24
 3/12 anonim válasza:
valóban* sry
2010. júl. 31. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem tiltott le. Ő vett fel engem, és ő is jelölt be bookon. És első alkalommal tök jól elbeszélgettünk msn-n, semmi sértő megjegyzést nem írtam...és másnap belépett, akkor is beszélgettünk, aztán hirtelen eltűnt...

Különben gondolkodtam rajta, hogy az informatika témakörbe teszem, de ott meg a kutya nem írna. De mivel össze akarok vele jönni, ezért e témakörbe is jó.. : )

Illetve én ráírtam facebookon miután bejelölt, azt tanácsolta, hogy inkább msn, mert nem szereti a facebook csetet (ezt megértem)

2010. júl. 31. 12:28
 5/12 anonim válasza:
Próbálj meg bejelentkezni web messenger-rel vagy ebuddy-val.
2010. júl. 31. 12:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Vagy állandóan rejtettben van, vagy ennyire nem tartja a kapcsolat senkivel msn-n? Nem értem...

Na mindegy legközelebb ráírok facebookon megint, remélem nem lép ki onnan.. :)

2010. júl. 31. 12:30
 7/12 anonim válasza:
www.lohizo.com itt beirod a felhaszn. és jelszót és kiadja hogy ki tiltott le ki törölt és hogy te kit tiltottál azthiszem.aki mellett kis zöld pipa van az békénhagyott :D
2010. júl. 31. 12:32
 8/12 A kérdező kommentje:

eBuddy: ugyanazok mutat

lohizo: békéngyott, zöld pipa, senki nem tiltott le :D

Köszönöm az ötletet...

2010. júl. 31. 12:37
 9/12 A kérdező kommentje:

De ez a lohizo akkor azt mutatja, hogy engem tiltottak-e, vagy, hogy én mit csinált egyes partnerrel?

Vagy így lehet megnézni, hogy ki tiltott?

Bár nem hiszem, hogy letiltott volna valaki...

2010. júl. 31. 12:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Szóval, ha zöld pipát látok, akkor én sem, És Ő Sem tiltott le?
2010. júl. 31. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!