Hogyan tudom a Google fiókomat leválasztani/szétkapcsolni a Youtuberól? Bővebben lent!
Én még anno, amikor a Youtube nem Google-tulajdon volt, akkor két fiókot használtam. Egy külön létrehozott Youtube fiókot, és egy Google fiókot. A felvásárlás és egyesülés után lehetőségem volt összekötni a két fiókot, amit én meg is tettem. A Youtube fiókomból márkafiók lett, de egy darabig még a Google fiókom által biztosított Youtube fiókot használtam, aztán váltottam az eredetileg Youtube-on létrehozott fiókomra, ami márkafióknak számít. Azt használom csakis manapság.
Ha kicsit el akarod különíteni a Google fiókodat a Youtube-tól, akkor hozz létre márkafiókot a Youtube-on. https://www.youtube.com/account - itt tudod, kattints a "Csatornák hozzáadása és kezelése" lehetőségre. Fontos, ezzel egy jelszó nélküli fiókot, mondhatni egy profilt hozol csak létre, amibe belépni úgy tudsz, hogy a Google fiókodba belépsz előbb, majd a Youtube oldalon a "Fiókváltás" lehetőségre kattintva az email-ed alatt listázott fiókok közül kiválasztod a másik fiókot, ami egy márkafiók. Ugye egy márkafiókot Google fiókhoz kötve tudsz csak létrehozni, önmagában nem, ezért kell a Google fiókba belépni előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!