1/10 anonim válasza:
Egyenlőre sehogy manapság
Egy időben pár évig volt az YTD youtube downloader azzal lehetett de ma már fizetős az is
3/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Beírod a linkbe a www, és a youtube közé hogy SS, nyomát egy ejtett, és láss csodát találni fogsz egy weboldalt amin letölthezed
Minta: [link] itt változó minden videónál más
7/10 anonim válasza:
En youtube-dl -el szoktam. Annyi, hogy pip-pel telepitem, nem az OS csomagkezelojevel, mert neha alakitanak a youtube feluleten, es akkor kovetkezo frissitesig nem mukodik. A pip-es csomagok meg gyorsabban frissulnek.
8/10 anonim válasza:
Letöltésvezérlőkkel, a linket beadod és indítod a letöltést. Chrome alatt VideoDownloader proffesional is pl. Aztán van olyan, amit semmivel...
9/10 anonim válasza:
Amit simán nem tudsz letölteni, azt felveszed Képernyő felvétel programmal
10/10 DaniFighterHUN válasza:
Én ezeket ajánlom:
ytmp3 vagy clipconverter
(Egy csomó hirdetés van az oldalon azokkal ne foglalkozz vagy ha van Adblockod akkor kapcsold be. Ha iPhoneról a Safariból szeretnéd a ytmp3.cc-ről letölteni videókat akkor várd meg amíg teljesen betölt és a tetején lesz egy "Aa" jelzés. Arra kattints rá és ott arra is hogy Tartalomblokkoló kikapcsolása. Mivel anélkül nem tölti le a videót!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!