Hogy lehet Paypal-ban a kredit kártyát visszaigazolni? több lenn
Figyelt kérdés
Na, angolul olvastam már róla, hogy megterhelik a számlát pár euróval, aztán kapsz valami 4 jegyű kódot és azt kell beírni. Na de hol van ez a kód? Az angol szöveg ezt írja: "Check your card statement for the code". Tehát valami nyilatkozatba van vagy mibe. Ezt hol lehet megnézni???2020. jún. 7. 14:12
1/8 anonim válasza:
Számlatörténetben a kis összegű utalás közleményében lesz a kód, netbank célszerű ilyenkor, de fiókba besétálva is megoldható.
2/8 A kérdező kommentje:
nincs netbank aktiválva a kártyámon, a fiókba besétálva alatt azt érted, menjek a bankomhoz és kérjem a kódot?
2020. jún. 7. 15:12
3/8 anonim válasza:
A számlatörténetbe betekintést, a paypal utalás közleménye érdekel.
4/8 A kérdező kommentje:
azt kell kikérni a banktól? vagy honnan?
2020. jún. 7. 15:44
5/8 anonim válasza:
Igen, személyesen, ha nincs netbank. Esetleg ismételjek még el valamit?
6/8 A kérdező kommentje:
nem kell :D
ha személyesen kell menni, akk inkább hagyom, nem vagyok vmi jó ügyintéző
2020. jún. 7. 16:57
7/8 anonim válasza:
Opció 1:
Jó napot kívánok.
Jenőke vagyok, és kaptam tegnap egy utalást, meg szeretném nézni a közleményt.
Opció 2:
Megvárod hó végén, és a bankszámla kivonaton is rajta van a kód.
8/8 anonim válasza:
A kivonatról nézős megoldással általában már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!