Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lassul le a torrent...

Blabla bala kérdése:

Miért lassul le a torrent töltése?

Figyelt kérdés
Régebben kb.20 perc alatt letöltött egy filmet az utorrent,mostanában meg kb. 6 óráig tölt.Ez mitől lehet? Meg azt is észrevettem ,hogy mikor töltök akkor nagyon belassul a net,eddig ilyen sem volt.És ha szüneteltetem a letöltést,egy csomószor akkor sem jön vissza a net.

#internet #Torrent #lassul a letöltés #töltés lassul
2020. jún. 7. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínű a neted instabil, ha szünet után sem a szokott a sebesség.

Az utorrent amúgy nálam is problémázik mostanában.

2020. jún. 7. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Az utorrent nekem se 100-as. A letöltési sebesség normális, de hiába állítom be, hogy induljon a rendszerrel akkor se indul.
2020. jún. 7. 11:04
 3/9 qkker1 ***** válasza:
100%

Nálam hasit , mint kínai gyerek a rízsszántásban!

A titok nyitja, hogy a 2,2,1-es utorrentet szabad használni, az újabbak nem stabilak.

2020. jún. 7. 11:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Az tény hogy most hétvége van, de ez lehet a gond ugye? Mert ugye hétvégén biztosan többen töltenek le filmeket.
2020. jún. 7. 11:28
 5/9 A kérdező kommentje:
*nem ez lehet
2020. jún. 7. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálj ki esetleg másik torrent klienst is, például qbittorrent-et vagy Deluge-t. Nekem a qbittorrent kellemes felüdülés volt, miután az utorrentbe becsempészték azt a sok reklámot, "ajánlott tartalmat" és egyéb kártékony kódokat.
2020. jún. 7. 12:28
 7/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy mások is tudjanak tölteni tőled, kifelé látszani kell egy nyitott portnak.

Ellenkező esetben órákig tarthat a letöltés, mert nem osztasz meg, de te is csak keveset kapsz.

Ez nyilván nem a uTorrent problémája, melynek régi verziója (amelyikben nem volt még semmi felesleg "újítás") nálam is sok éve teszi a dolgát.

Porttesztet kell nézni, meg azt is, hogy van-e kifelé menő forgalmad egyáltalán. Ami egyébként állítható, korlátozni lehet éppen, csak menjen ki is valami, az a lényeg.

2020. jún. 7. 14:54
 8/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Most tudtam pontosabban megnézni:

uTorrent 2.0.4 (build 22967)

Annak idején ezt úgy válogattam ki a sok közül (amikor elcseszték a fejlesztést), hogy ez a legutolsó verzió, amiben még nincs semmi, ami számomra felesleges vagy zavaró.

Csak az egyszerű alapok.

2020. jún. 7. 21:55
 9/9 qkker1 ***** válasza:

Melyik szolgáltatónál vagy?

T-home, 300-as netem volt, alig töltött-osztott;

most Digi 100 van, nem optikai kábeles, kb. 10* gyorsabb az elméletileg lassabb net.

2020. jún. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!