Miért lassul le a torrent töltése?
Akkor valószínű a neted instabil, ha szünet után sem a szokott a sebesség.
Az utorrent amúgy nálam is problémázik mostanában.
Nálam hasit , mint kínai gyerek a rízsszántásban!
A titok nyitja, hogy a 2,2,1-es utorrentet szabad használni, az újabbak nem stabilak.
Ahhoz, hogy mások is tudjanak tölteni tőled, kifelé látszani kell egy nyitott portnak.
Ellenkező esetben órákig tarthat a letöltés, mert nem osztasz meg, de te is csak keveset kapsz.
Ez nyilván nem a uTorrent problémája, melynek régi verziója (amelyikben nem volt még semmi felesleg "újítás") nálam is sok éve teszi a dolgát.
Porttesztet kell nézni, meg azt is, hogy van-e kifelé menő forgalmad egyáltalán. Ami egyébként állítható, korlátozni lehet éppen, csak menjen ki is valami, az a lényeg.
Most tudtam pontosabban megnézni:
uTorrent 2.0.4 (build 22967)
Annak idején ezt úgy válogattam ki a sok közül (amikor elcseszték a fejlesztést), hogy ez a legutolsó verzió, amiben még nincs semmi, ami számomra felesleges vagy zavaró.
Csak az egyszerű alapok.
Melyik szolgáltatónál vagy?
T-home, 300-as netem volt, alig töltött-osztott;
most Digi 100 van, nem optikai kábeles, kb. 10* gyorsabb az elméletileg lassabb net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!