Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyarországon melyik a...

Magyarországon melyik a leggyorsabb internet hálózat?

Figyelt kérdés

Úgyértem hogy milyien a leggyorsabb net? Ezt a kérdést azért tettem fel mert a hugomék kint élnek kínába és ott az 1Gb -os Internet a minimum mert már csak olyan hálózatok vannak. Ott az 1Gb -os net magyar pénznek megfelelően 2700Ft.- (Kétezerhétszázforint). Állítólag azért mert sok előfizető van meg a cégek és még a bevezetésért is fizetni kell. valami 2000Ft.- os (kétezerforintos) összeget az nemsok. De van ott 56Kbps net is de azokat ilyen "Mini""ABC""-k" használják.

Akkor magyarországon melyik a legnagyobb?

2010. júl. 31. 03:41
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ahol én élek Sátoraljaújhely ott a legnagyobb beköthető sebesség a 30Mbit/s a T-homenál, de a PR beköti a 60Mbit/s-os netet is.

Nyír1re járok főiskolára és az egész suli a Debreceni egyetemről kapja a sávszélt ami egyébként a Debreceni egyetemen 5Gbit/s és az nyf kap 1 gbit-et ezt a kollégiumban használhatatlan sebességnek érzed :D mert pár ezren lógnak rajta ( pedig torrentezni sem lehet). Egyébként meg ha órán ülök sajátgéppel és UTP-n vagyok nem a lebutított 2mbit-es neten akkor 10MB/s-el jönnek a filmek. :D

Egyébként az USA-ban a Google betudja kötni az 1Gbit/sec-et állítólag már európában is elérhető a szolgáltatás nem olyan vészes áron 15000 Ft.

Egyébként sem kell szégyenkeznünk megelőztük az USA-t meg kanadát is.

Magyarban nagyon jó az internet csak drága itthon 10 Mbit/s-es internetért 4500 Ft-ot kell fizetnünk. 20Mbit/s-es ért pedig 5500-at úgy hogy nagyon drága a nagyvárosi UPC, DIGI internetekhez képest.

Kicsit elmentem már a témától, de sebaj :D

2013. febr. 18. 14:25
 12/13 anonim válasza:
USA az lenyomja kínát de nézzetek utána a NASA internete 91 vagy annál is több GB/s-el tölt szóval az internet :D
2016. ápr. 29. 18:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Most már igen, de ezt 6 évvel ezelőtt írtam ki, akkor még a szabad felhasználású internet meg sem közelítette a kínában használatos sávszélességet, mára már 1gb -os internettel rendelkezem a digi szolgáltatonál, és nagyon is megfizethető áron. De régen is volt mikor 1 megás internettel álmodtam az egy gigásról, lassan 1 éve meg már teljesen normális nálam. :)
2016. máj. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!