Mások is a Gyakorin tájékozódnak szinte első körben, ha valamiről meg akarnak tudni valamit? Tapasztalatot, véleményt?
Figyelt kérdés
Én a wikipédia mellett ezt látogatom legtöbbször ilyen céllal, hogy tudást gyűjtsek.2020. jún. 6. 13:21
1/7 belapus válasza:
Azt hiszem, azért az itt kapott információkat érdemes utólag leellenőrizni, akár több helyen is.
2/7 anonim válasza:
Egyessel értek egyet. Ha releváns(abb) információkat akarsz számítástechnikai kérdésekben (mert a kérdés abban a kategóriában van most még), akkor Prohardver vagy PC Fórum, bár az ott kapott válaszok némelyikét sem árt fenntartásokkal kezelni.
3/7 anonim válasza:
Szinte bárhol csak nem itt, az ellenőrizetlen források, szubjektív vélemények objektív válaszok helyett, teljesen alkalmatlan oldal "tudás gyűjtésre".
Ha konkrét probléma van amire konkrét megoldás kell, akkor jó lehet. Tanulni, informálódni nem.
4/7 anonim válasza:
Én inkább google. Egyszerűbb, gyorsabb, több találat, és nem trollkodás.
5/7 anonim válasza:
Számítástechnika témában inkább guglizok, és kizárólag angolul, mert magyarul szinte semmit nem lehet megtalálni.
6/7 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban Google-t használok. Sokkal hamarabb kapok szakmai választ, meg alapból illik utána olvasni a dolgoknak.
Engem kifejezetten zavar, mikor valakik ide írnak olyan kérdést, amit 1 az 1-ben be lehetne írni a keresőbe is.
7/7 anonim válasza:
Én mindig google-t használok, de 99%-ban gyakorikérdésekes linket ad ki, szóval nekem úgy félig másodlagos. Ha meg valamit nem találok, azt megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!