Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valami dns probléma lehet a...

Valami dns probléma lehet a routerben?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy mióta kicserélték a modemünk egy modem-router combora, azóta telefonomon wifivel néhány dolog nem tölt be. Letöltés 120mbit, feltöltés 10, ezek szinte fixen ennyi, gépen is.

Viszont pl ha emailt küldenék a telefonomról, megnyitnám a tindert, vagy a telekom appot, egyszerűen nem tölt be. Ha kinyomom a wifit, mobilnettel már egyből. Viszont youtube meg böngésző wifivel is villámgyors, mi lehet a probléma?

Az alap szolgáltatói dns-sel ugyan ez volt, megpróbáltam a google-t, elsődlegesnek 8.8.8.8, másodlagosnak pedig 8.8.4.4, harmadlagost pedig nem tudtam, így hagytam 0-án, viszont így is ugyan azt produkálta. Utána mondom akkor egy másik dns-sel próbálkozok, de megint ugyan ez.

Mit állítsak be? Arris routerről van szó amúgy, és coax kábel megy bele. Gépen kábelen, meg laptopon wifivel minden tökéletes.

2020. jún. 5. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
És mi az ISP neve?
2020. jún. 5. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Tarr kft.
2020. jún. 5. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsődleges 193.227.197.2 TARR DNS szerver

Másodlagos 193.227.197.2 TARR DNS szerver

Próbáld ezekkel.

2020. jún. 5. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, ez lehet az elsődleges: 193.227.196.29
2020. jún. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!