Valami dns probléma lehet a routerben?
Azt vettem észre, hogy mióta kicserélték a modemünk egy modem-router combora, azóta telefonomon wifivel néhány dolog nem tölt be. Letöltés 120mbit, feltöltés 10, ezek szinte fixen ennyi, gépen is.
Viszont pl ha emailt küldenék a telefonomról, megnyitnám a tindert, vagy a telekom appot, egyszerűen nem tölt be. Ha kinyomom a wifit, mobilnettel már egyből. Viszont youtube meg böngésző wifivel is villámgyors, mi lehet a probléma?
Az alap szolgáltatói dns-sel ugyan ez volt, megpróbáltam a google-t, elsődlegesnek 8.8.8.8, másodlagosnak pedig 8.8.4.4, harmadlagost pedig nem tudtam, így hagytam 0-án, viszont így is ugyan azt produkálta. Utána mondom akkor egy másik dns-sel próbálkozok, de megint ugyan ez.
Mit állítsak be? Arris routerről van szó amúgy, és coax kábel megy bele. Gépen kábelen, meg laptopon wifivel minden tökéletes.

Elsődleges 193.227.197.2 TARR DNS szerver
Másodlagos 193.227.197.2 TARR DNS szerver
Próbáld ezekkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!