Ha úgy törlöm ki interneten (Nem mozzilán) az előzményeket (vagyis h beírok a keresőbe egybetűt alul meg kiadja min voltam) ott egy X van mellette ha azzal kitörlöm akkor sehol nem lehet már megtalálni. Ugye?
De ugye akkor most már sikerült? Írj ám nyugodtan ha valahol megakadsz!
:)
De a Mozillán vagy az Exploreren írja ki?
Mert ha az Exploreren akkor azt úgy töröld ki hogy a lila csík végén van egy piros x, és azzal.
A Mozzillán ki kellett hogy törölje a böngészéseket!
ha rámeek exploreren az x-re nem törlődik ki
mozillán se törlődik ki..nem értem:/:(
Hát ezt nem értem komolyan! :(
Én is lefuttattam most és nálam eltűntetett mindent.
A Tisztító szó melett van két lapfül (Windows és Alkalmazások)
Írd le hogy a Windows fül alatt nálad mik vannak kipipálva!
oks
Ideiglenes internet fájlok
sütik
előzmények
legutóbbi begépelt URL címek
index.dat fájlok törlése
utolsó letöltési hely
legutóbbi dokumentumok
futtatás(a start menüben)
kereső mező automatikus kiegészítés
további explorer mru(legutóbb használt előzmények)
lomtár ürítése
ideiglenes fájlok
vágólap
memória kiírtás
chkdsk fájltöredékek
windows naplófájlok
Értem. Nálam is ezek vannak kipipálva. Denem értem hogy neked miért nem törli :(
Nyisd meg a böngésződet!
És legfelül van egy olyan hogy Eszközök. Azon belül találsz egy olyat hogy Előzmények törlése (Explorernél Böngészési előzmények törlése)
Hátha azzal menni fog!
igen..explorelnél bejött és sztem itt is!
NAGYON DE NAGYOOOOOOOOOOOOOOON HÁLÁS VAGYOK!ANNYIRA JÓFEJ VAGY H SEGÍTETTÉL!!ISZÓNYÚÚ ARII VAGY!MÁS SZTEM NEM TETTE VOLNA MEG EZEKET H SEGÍTSEN ILYEN HOSSZÚ IDEIG!!!!!!!!!!!NAGYON KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM♥:D
Jaj Hála Istennek így sikerült! Nagyon szívesen! És ne haragudj hogy a Ccleanerrel nem tudtam segíteni, csak így! Üdvözöllek! :)
Jó éjt!
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!