Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyibe kerül egy router én...

Mennyibe kerül egy router én már néztem és találtam egy Asus rog őt csak kb 200000ft az még sok valaki segít ?

Figyelt kérdés
Egy erős router kéne olcsón és újonna

#UT #R r
2020. jún. 2. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:

200000, azaz kettőszázezer forint? Mire kell az neked?

Húszezerért (20 000 Ft) már olyat kapsz hogy megszólal.

2020. jún. 2. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:

A tp-link routerei általában olcsók és jók. Amiket keress a leírásban: gigabit támogatás, ac wifi-t támogassa (a sima b/g/n lassú). Egy ilyen router 7-15 ezer forintért már abszolút elérhető, használtan 4-5-ért is.

Az ilyen prémium routerek egyáltalán nem érik meg az árukat, nem tudnak semmivel sem többet az előbbinél pár csili-vili, de haszontalan funkciót leszámítva.

2020. jún. 3. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Hogy jon ossze az Asus rog es a router?
2020. jún. 3. 11:33
 4/4 savanyújóska ***** válasza:

Az ac-val nem értek teljesen egyet, a netedtől függ, és nagyon megdrágítja. n-es routeren távolságtól függetlenül 40-80Mbit jön át, neked kell eldönteni, hogy ez elég-e. Játék szempontjából, kompetetíven a ping valószínűleg gyenge lesz egy ilyenen, de otthoni használatra bőven jó. Amit kiemelnék, hogy legalább 3 antenna legyen (450Mbps), hogy akkor se rogyjon meg, ha többen is használnátok.

Nekünk 2 n-es router lefed egy 2 szintes, kb. 70nm-es házat, átlag 40Mbps-el, videózásra (1080p Youtube), filnézésre, böngészésre, munkára tökéletesen alkalmas, ugyanakkor azt meg kell jegyezni, hogy a net 140Mbps, és ezt csak én tudom kihasználni, mert nálam van kábeles csatlakozás is. (Az AP-ken kívül, persze.)

2020. jún. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!