Facrbook messengerben ha nem látom egy ismerős legutóbbi aktivitását az csak azért lehet mert kikapcsolta?
Figyelt kérdés
Olyan érdekes belépek a messengerbe és átnéztem jópár ismerőst. Volt olyan személy akinek egyszer felhozta hogy utoljára mikor volt aktiv pár perccel később nem aztán megint. Ha valalinél nem látok semmit akkor az 100% hogy kikapcsolta vagy nálam van vmi hiba? Tegnap éjjel meg azelőtt mindig láttam az illető elérhetőségét.2020. jún. 1. 18:26
1/1 anonim válasza:
Nálam rengetegszer buggolt ez. Volt, hogy kikapcsoltam azt, hogy mások lássák az aktivitásomat és mégis rengetegszer magától visszakapcsolt, vagy visszakapcsolás nélkül mutatta másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!