Facebookon más csoportképén megjelöltem a személyeket, de mégsem látszik, csak egyiknél. Miért?
Egy régebben készült, kissé homályos fotó, kisebb "vita" alakult ki, hogy ki kicsoda. És mivel én is ott voltam, van is másik hasonló fotóm, megjelöltem a személyeket, hogy mindenki tudja. MIkor befejeztem, föléjük víve a kurzort, látszott is a név mindnél, csak A KÉP OLDALÁN A NEVEKNÉL VOLT OTT ZÁRÓJELBEN, HOGY "MEGJELÖLÉS FÜGGŐBEN").
Néhány óra múlva pedig eltűntek ezek, csak 1 név maradt ott, egynél írja ki a nevet.
EZ miért lehet?
Létezik, hogy a kép feltöltője törölte ki? (Bár ő nem ismerősöm a facebookon, de a kép kapcsán beszéltünk előtte, és ő is egyetértett velem, hogy ki kicsoda a képen...)
Mi lehet hát a hiba?
Az, hogy nem járult hozzá a megjelöléshez.
Ez lehet, hogy alapból úgy van neki beállítva, hogy senki nem taggelheti vagy csak ezt az egyet nem engedélyezte.
Mármint ki nem járult hozzá, a fotó feltöltője, vagy a megjelöltek?
De... :)
1: Engedte a gép, hogy megjelöljek! Ha alapból be lett volna állítva, akkor nem eleve lehetőségem sem lett volna?
2: Ha meg a megjelölt.... Nos, kizárt, hogy nem engedték volna. Ráadásul a többségük nem is facebook tag, nem is tudnak róla sokan, hogy ott a kép és meg lettek jelölve.
3: Ja és mivel nem facebook tag sok, a nevük nem is "tag" vagy mi, szóval nem lehet a profilukra kattintani, csak szimpla írás a nevük.
Tényleg, és az egy fő, akinél ott maradt a név, ő sem facebook tag.
Ha én ezt érteném....
De akkor kedves 1. Válaszoló! :) Azt mondod, hogy miután megjelöltem a személyeket, a feltöltő megnézte, rákérdezett nála a facebook, hogy engedélyezi-e és ő valószínű nem-et nyomott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!