Leblokkoltam (Adblock Plus-sal) az oldalon egy reklámot, és így eltűnt a gyk fejtábla és a pontozók is :s mit csináljak?
tegnap csináltam,próbáltam újraindítani mindent,de semmi.
köszönöm a válaszokat,pontozok ha már tudok.
Az AdBlock plus beállításainál nézd meg, hogy mik az aktív szűrők! (Asszem zöld körrel jelöli.) Biztos valami banner a neve, onnan vedd ki a zöld jelzést, és ha minden igaz, menni fog!
Rem érthető voltam
Kattints rá az ABP piros ikonjára a jobb felső sarokban (nálam a keresősáv mellett van), az alul kijövő sávban keress valamit, ami úgy kezdődik, hogy: [link] , majd kivétel megadása az objektumhoz, itt válaszd ki [link] /* -t, majd szűrő hozzáadása, esetleg frissítsd utána az oldalt.
Esetleg ha nem jön be, az általad lefényképezett résznél a kivételekhez írd be ezt (szűrő hozzáadása..., majd ide írd): [link] /*
Kérdező: De béna vagy :) .
16:05
Fölösleges annyi szűrőt használni. Én Ajnasz nem karbantartott listáját használom, természetesen én módosítottam/bővítettem rajta, és így soha sehol nincs reklám :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!