Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az miért van hogy ha feltöltök...

Az miért van hogy ha feltöltök facebookra képet azt csak néhányan lájkolják?

Figyelt kérdés
Pontosabban feltöltöttem egy képet, és ott ahova mindenki posztol legörgetem és nem látom a saját képemet, az elején megjelent miután feltöltöttem, de késöbb nézve eltünt. És csak alig páran lájkolják, szerintem nem mindenki látja a képet. Ez valami beállítás?
2020. máj. 25. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet hogy egyszerűen csak nem érdekled az ismerőseidet?
2020. máj. 25. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem tetszik nekik amit felraktál.
2020. máj. 25. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány ismerősöd van? Azokkal milyen viszonyban állsz?
2020. máj. 26. 10:06
 4/4 anonim válasza:

Sokan csak átgörgetnek és észre sem veszik, de ez nem feltétlenül azért van, mert nem szeretnek téged vagy nem érdekled ôket, csak figyelmetlenek. Én is sokszor a crushom új fotójáról maradok le, mert nem figyelek oda, pedig ugye ô eléggé érdekel.. :) De mégis figyelmetlen vagyok és elgörgetek felette. Nekem pl. ha valaki posztját megosztom azt általában 10 ember lájkolja, de ha valami saját képet/videót azt olyan 100 ember körül. Szóval nagyon függ attól, hogy mennyire színes és feltûnô a kép. Ha csak simán szöveget akarsz kirakni, akkor esetleg az emojik segíthetnek. Meg ugye az is számít, hogy mennyi ismerôsöd van..

De nyugi, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek vagy, hogy nem vagy nekik fontos, csak fáradtak, bambák az emberek mostanában!

2020. jún. 9. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!