A Vaterán kell fizetni azért, hogy regisztrálsz, vagy valami másért akkor is ha nem veszel semmit?
kösz! De azért,hogy regisztrálsz kell?
Én csak venni akarok!
Ebből kiderül, hogy a regisztrációért nem kell fizetni!
A Vaterának az eladó fizet jutalékot, a vevő semmit!
A Vatera piacterének díjai:
Utolsónak: De utalni csak akkor kötelező, ha valaki eladni is akar. Akad olyan vevő, akinek pl. nincs bankszámlája (idős, fiatal), és postán intézi a fizetnivalókat (vagy személyesen), és eladni nem is akar, csak vásárolni, akkor fölösleges utaltatni velük, akárkinek a számlájáról, ha nem tud sajátot biztosítani. Vevőnek nem kötelező utalni. Teljes körű ellenőrzött felhasználóknak is csak egyszeri díj az az utalás, még éves díj sincs, a jutalék, ami állandó, ez terméktől is függ, mert van, aminél megkötik (ingatlan, autó...), mert olyan a jellege, hogy közvetítői díj magasabb kell, legyen.
Ha kell, előkeresem a Vatera szabályzatának az erre vonatkozó részét, bár éve én már vaterázok.
azt nem értem, hogy miért nem olvasod el a honlapot????
miért kell olyat kérdezgetni, ami pontosan és részletesen le van írva az oldalon?
Ha ott nem vagy képes felfogni amit írnak, akkor miből gondolod, hogy majd amit itt írnak, az érthetőbb lesz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!